workshops

voorbeeld 01
voorbeeld 01
voorbeeld 02
voorbeeld 01

Kunstzinnig werk liegt niet en kan, als je dit wilt, een spiegel zijn om jouw eigen ontwikkeling in de hand te nemen.

Met veel plezier geef ik workshops en gastlessen om de werking van het kunstzinnige activiteiten te laten ervaren door de studenten persoonlijk en beroepsmatig. Het kunstzinnige laten aansluiten op de theoretische lessen werkt sterk door. De theorie wordt op een andere manier opgenomen en zal beter beklijven.

Heb je de behoefte één of meer dagen kunstzinnig te werken, weg uit het alledaagse, om jezelf beter te leren kennen en/of jouw eigen creativiteit verder te ontplooien, dan is dit mogelijk. Alle aandacht voor jouw proces, alleen of met max 3 vrienden...

Voor teambuilding is het kunstzinnig werken een uitstekend middel. Een opdracht kan zijn: vanuit het individuele kunstzinnige werk een gezamenlijk geheel vormen. Op welke manier de kwaliteit, die ieder individu inbrengt, het best kan bijdragen aan een team is vaak verbluffend helder, zichtbaar. Ervaring met kunstzinnig werken is niet nodig. Het gaat om het beleven, niet om presteren. 

Reactie van een deelnemer:

"Hoe met klei van ik naar wij.

Op vrijdag 15 december is ons team ondergedompeld in de aandacht van Gerrie. Met humor en deskundigheid heeft zij ons met klei laten voelen en zien wat ongekende krachten zijn en hoe ‘samen’ er uit ziet.

Wij hebben gelachen en gepraat alvorens stil en in onszelf gekeerd te raken.

De middag was goed verzorgd, de klei koud en lekker smeuïg. Ze plakte goed; aan andere klei, de tafel, de muur, handen en vingers.

Een geweldige middag; het juiste tempo, voldoende humor en gepaste oefeningen en stilte. Een aanrader voor een ieder die de handen wil gebruiken om met koude substantie de warmte van de innerlijke kracht te voelen en te voeden."

Bart Brouwer
directeur a.i
De Zwaneridder